Permanent gesloten

Elkeen stop het met het verkopen van tassen. We hebben nog enkele exemplaren op voorraad. Mail naar tas@elkeen.nl.

Gemaakt door oma

Al onze tassen worden door oma met de hand gemaakt. Ze wordt natuurlijk wel geholpen door Marian & Veerle.

Unieke tas

Per kleur hebben we een oplage van maximaal 10 stuks. Zo blijft elke tas uniek.

Vaste prijs

Wij verkopen al onze tassen en clutches voor vaste prijzen. Onze tassen zijn €19,95 per stuk. Een tas + clutch is altijd €24,95.

Tassen

Onze tassen worden gemaakt van verschillende materialen. We maken veel gebruik van canvas, ribstof, katoen, linnen, velour en waterbestendige stoffen. De tassen zijn allemaal ongeveer 42 centimeter breed en 47 centimeter lang. Alles wordt met de hand geknipt, dus het wijkt soms een centimeter af. De schouderbanden hebben een lengte van 62 centimeter. Zo past de tas goed om je schouders. Mocht je veel gewicht meedragen, dan kun je de tas ook in je hand te dragen zonder dat je ‘m over de grond sleept.

Clutches & mondkapjes

Stof waar net geen tas meer van kan worden gemaakt, wordt gebruikt voor clutches. Zo zorgen we ervoor dat we alles gebruiken van de materialen die we inkopen of hergebruiken. Hierdoor hebben de clutches niet één formaat. De gemiddelde clutch is ongeveer 20 centimeter breed en 15 centimeter lang. De ritsen hebben verschillende kleuren die we ter plekke combineren met de stof.

Vanwege de coronacrisis hebben we sinds kort ook mondkapjes in de verkoop. Gemaakt van goed ademende stoffen, mooie kleuren en printen. Want als we ze dan toch moeten dragen, dan liever duurzaam & leuk!

Net Binnen

Een selectie van onze nieuwe tassen, clutches & portemonnees.

Portemonnee

Daar zijn ze dan! Na een testfase denken we te weten wat het perfecte formaat is, hoe ver de rits moet doorlopen en waar het label komt te zitten. We hopen dat jullie net zo enthousiast zijn. Kijk in onze shop voor de beschikbare kleuren.

Facebook
Instagram

Nieuws

Gewoon wat nieuwtjes over Elkeen.

Vragen en/of opmerkingen?

Mail gerust naar tas@elkeen.nl We helpen u graag!

Quick Shop