Over Elkeen

Onze tassen & clutches worden gemaakt door oma, een van de drie generaties achter het merk Elkeen. Het idee is simpel. Een eenvoudige tas, zodat je van elk één tas kunt kopen. Zo is het makkelijk om te variëren.

Vragen en/of opmerkingen?

Mail naar tas@elkeen.nl
Of bel naar 06 — 22 7 22 951

Wij zijn dus de familie Hoefnagels. Zoals we al eerder vertelden, maakt oma alle tassen. Tante Marian heeft de tas ontworpen en helpt oma regelmatig mee met de productie. Veerle (kleindochter van oma en nichtje van Marian) is verantwoordelijk voor de marketing & verkoop. Even een korte voorstelronde.

Oma Hoefnagels
Oma is geboren in 1930 te Brabant. Als een van de oudste van haar gezin heeft ze van jongs af aan al gezorgd voor haar 11 broertjes en zusjes. Van oude gordijnen maakte ze rokjes en broeken voor het gezin. Op haar 22ste trouwde oma met opa en drie jaar later werd haar eerste zoon geboren. Daarna volgde Marian en daarna nog twee zonen. Oma heeft haar hele leven gezorgd voor de kinderen en voor de buurt. Ze breide sokken, truien en sjaals. Herstelde broeken en jurken. Nu, op haar 87ste, is ze ontzettend blij met Elkeen. Ze is blij om te zien dat haar tassen worden gebruikt.

Marian Hoefnagels
Tante Marian is al ruim 40 jaar werkzaam als kostuumontwerper voor theater en dans. Ze werkte onder andere tweeëntwintig jaar bij het Hofplein Theater Rotterdam als kostuumontwerpster. Tegenwoordig werkt ze veel voor het Scapino en doet ze diverse losse opdrachten. Sinds 2014 is ze als kostuumontwerpster verbonden aan Mooi Weer & Zo. Dit is een initiatief van Philippe en Eva Lemaire.

Veerle Hoefnagels
Veerle is in 2016 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie Beeldende Kunsten in Den Haag. Ze is nu werkzaam als grafisch ontwerper en heeft een eigen studio. Vroeger maakte ze met oma al vaak portemonneetjes. Ze voelt zich vereerd dat ze dit bedrijf samen met haar oma nog heeft mogen opstarten.

“Het idee is simpel. Een eenvoudige tas, zodat je van elk één tas kunt kopen.”

Onze locaties

Studio

Calandkade 157B, 2521 AA Den Haag
+316 22 7 22 951 tas@elkeen.nl

Naai atelier

Wernhout, Brabant

Bedrijfsadres

Voorthuizenstraat 199, 2573 AG Den Haag
KvK Haaglanden: 66634717 BTW:NL002260399B98

Meer dan 10 tassen bestellen?

Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een geschikt cadeau voor uw werknemers? Geef een Elkeen tas cadeau. Mail naar tas@elkeen.nl

Verzenden

Uw tas (en clutch) worden met veel zorg ingepakt en in een brievenbusdoos verzonden naar het gewenste adres.